För det är så jag säger det

Hejsan!
Kan säga att jag gjorde något av det dummaste idag. Jag sitter på väg till skolan och kommer på att jag har studiedag så jag får åka hem igen! -.- Jaja... Har yoga ikväll plus att jag måste köpa en ny platttång för min började brinna i fredags :o 

Helgen har varit så galet fantastiskt underbar! Har bott hos Connie hela helgen och vi har chillat galet och varit allmänt glada, orkar inga detaljer så ni får helt enkelt vara nyfikna ;)

Nu måste jag gå och fixa mitt manus som jag har sjutit på i flera veckor. Har även en monolog som jag måste kunna tills på onsdag när jag har föreställning, hehehe förstår inte folk som vill ha med mig i deras föreställningar gför alltid allt jag ska göra dom sista dagarna (a) 


En sjuk flickas andra mobilblogg

Hej människor!
förlåt att jag inte har uppdaterat men jag är sjuk. Tänkte bara skriva det hehe. Ni får klaga på Ellie så hon uppdaterar under tiden. Men jag räknar med att vara frisk imirgon när jag, Connie, Daniel och Pontus planerar att spåra galet hemma hos Connie ;)
blääääh! Hatar att vara sjuk! Jag är jätte sugen på chokladbollar men orkar verkligen inte gå och göra dom -.-
jaja, nu ska jag sova eller nått, kram Tessan

En sjuk flickas första mobilblogg

Hej allihopa! Jag är bäst för jag har kommit på hur man mobilbloggar utan att de kostar pengar ;)
fast tyvärr går det inte att lägga upp bilder :( men om jag fortsätter vara såhär teknisk som jag är just nu så kanske jag löser det problemet också haha.
Idag ska jag bara chilla galet, kanske åker och shoppar lite med mamma, behöver ett par strumpbyxor till en föreställning nästa vecka. Plus att jag inte har några tröjor! Vart tar dom vägen liksom?!

jaja nu ska jag börja göra frukost, hade jätte bra och så hoppas jag att ni är friskare än jag är.

kram, Tessan

Everytime I see your eyes

Heej!!

oj herregud! jag har bara skrivit ett inlägg!! Jag är verkligen jätteseg på att skriva, men nu ska jag fanimej börja.
Idag har jag dans! disco u know! De ska bli grymt, och så ska Sophia komma hit efter att hon har städat... de kan ta ett tag om jag känner henne rätt.

Men jag har inte så mycket att skriva just nu, bara att jag råkade somna på lektionen idag och en kompis tog kort på mig och la ut på fb....

xoxo// ELISE!!!!!


Changes

Hej! 
Har gjort lite ändringar på bloggen idag, sånt man underhåller sig med när man är sjuk.
Om det är något som ser knas ut så får ni säga till. 

Nu ska jag gå och lägga mig i soffan framför en film, har teater ikväll och ska dessutom köpa jeans innan det så jag måste bli lite pigg!

Puss, Tessan!

KEK

Tja!

Nu sitter vi och chillar gal1 i soffan! Båda tvåååååååå :D Vi har just varit på ica för att köpa socker till mina bullaaar! Tessan kom egentligen bara hit för att äta dom men eftersom jag är så långsam så hann hon inte äta dom hehehehe...
Men asså jaa, puss på er!
Gris! 


Eftersom Ellie började på det här i tisdags men var så sjuuukt långsam så skrev jag klart det till henne idag ;)
Puss, Tessan

Man måste dö några gånger innan man kan leva

Tänker inte ens försöka beskriva hur underbart fantastiskt det var! Har nästan ingen röst kvar nu och är fortfarande helt lycklig och får massa härliga minnen varje gång jag sätter på spotify och hör Håkans röst!

Många tycker inte om den där "suddiga" skärpan som det ofta blir på konsert bilder eftersom man måste ha ett så högt ISO-tal och försöker redigera bort den, men jag gillar den och har på vissa bilder faktiskt förstärkt den genom att höja kontrastet och minska mättnaden lite grann.
Ett bra tips när man höjer kontrastet är att öka ljusstyrkan och dra ner mättnaden lite så inte färgerna blir för klara, för då kan det få en ful effekt som bara ser "redigerad" ut.

Nu ska jag ner till gymmet och träna en timme eller så. Pussen!
TB

Vi kanske ses det finns en chans

Hej!
Alla inte-efterblivna barn förstår redan på rubriken vad jag gör och vad jag taggar på. HÅÅÅÅÅÅKAAAAN!!! Ikväll smäller det! Kommer bli helt galet fullt med folk, alla stockholmsbarn och alla förortsungar kommer vara där. Spår!
Dom låtarna jag hoppas på ikväll är nog:
Dom där jag kommer ifrån, För sent för edelweiss, Den fulaste flickan i världen och (såklart!) kom igen lena och känn ingen sorg för mig göteborg.

Jag hatar att jag älskar dig skulle inte heller vara helt fel...
Nu sitter jag och dunkar håkan, tyvärr låter min föst som en bränd kanelbulle just nu (jävla förkylning!) men det ska inte stoppa mig (vem kan stoppa mig när jag bara rullar fram lalala...) Jag kommer antagligen skrika sönder min röst totalt och inte kunna prata på massa veckor, (hehehe det hände sist jag var och såg honom...) 
Haha Ellie lär väll slå sönder mig när hon ser att jag har bombat bloggen med Håkan. Men jag bryr mig inte!

Manus

Tjo folket!
Sitter och skriver ut 52 sidor manus till imorgon, mysigt! Tyvärr går det väldigt långsamt och jag längtar verkligen inte tills jag måste skriva ut de andra cirka 200 sidorna...
Men men, vad gör man väll inte för the teater?
idag hade vi återträff i kyrkan, man fick anmäla sig till massa spännande saker men eftersom alla grupper är på torsdagar så kunde jag bara anmäla mig till ledarutbildningen och friluftsgruppen (Ellie valde precis samma haha)
Vi ska bli värsta friluftsmänniskorna nämligen och hajka, padla och klättra och som avslutning nästa sommar får vi åka till kebenekaise! Tagga!
Fan! Nu blev det kaos med mitt manus, den ville helt plötsligt inte skriva på båda sidorna så nu har jag ungefär 10 papper i mitten som bara är på ena sidan...
Kyssar TB!

RSS 2.0